Turvallista ja kodinomaista kotipalvelua – tukea ja lähellä oloa!

Ota yhteyttä!

Turvallista ja kodinomaista kotipalvelua – tukea ja lähellä oloa!

Koti- ja hoivapalvelut

Koti- ja hoivapalveluilla pyritään helpottamaan arjesta selviytymistä ja tukemaan asumista omassa kodissa. Palveluilla ylläpidetään elämänlaatua, toimintakykyä ja turvallisuuden tunnetta. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Avustamme kaikissa päivittäisissä toimissa kuten peseytymisessä, pukeutumisessa, aterioinnissa, ulkoilussa sekä asioinnissa kodin ulkopuolella. Sovittaessa huolehdimme lisäksi kodinhoidosta ja siivouksesta.

Kotisairaanhoito

Toteutamme asiakkaan kotona monipuolisesti kotisairaanhoidon palveluita, kuten lääkehoito, verenpaine- ja –sokeriseurannat, veri- ym. näytteiden otto ja kuljetus laboratorioon, haavahoito, ompeleiden poisto, katetrointi, avanteen hoito ja korvahuuhtelut.

Yhteydenpito hyvinvointikeskukseen, reseptien uusinta ja apteekkiasiointi hoituu kauttamme myös.

Saatto- ja asiointipalvelut

Teemme asiakkaan kanssa tai puolesta kauppa- ja asiointikäyntejä sopimuksen mukaan. Olemme saattajana vastaanotto- ja lääkärikäynneillä tai vaikka kampaajalla ja perhejuhlissa.

Kotitalous- ja siivouspalvelut

Palvelumme kattavat kaikki kodinhoitoon liittyvät tehtävät. Viikko- ja ylläpitosiivous tai perusteellisempi siivous sekä ikkunanpesut tehdään sovitusti. Pyykkihuolto voidaan hoitaa asiakkaan kotona tai huolehtia sen kuljetuksesta pesulaan. Palvelut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Vanhanajan kodinhoitajapalvelut

Kodinhoitaja on ollut aina apuna arjen askareissa ja näin voi olla nykypäivänäkin. Kiireetön vaihtoehto kaikkiin kodin töihin. Asiakkaan kanssa sovitaan aika ja suunnitellaan palvelu yhdessä.

Lapset ja lapsiperheet

Palvelu suunnitellaan yksilöllisesti ja perheen tarpeet kokonaisvaltaisesti huomioiden. Kotiin tuotava apu voi olla sairaan- tai vammaisen lapsen hoitoa, kotipalvelua tai apua ja tukea arjesta selviytymiseen.

Vammaispalvelulain mukaisia palveluita tuotamme Essoten maksusitoumuksella ja Essoten palvelusetelituottajana lapsiperheiden kotipalvelu-palvelusetelillä.

Palvelut

Kaikki palvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan yksilöllisesti.
Kartoituskäynti on maksuton.

essote-logo

Olemme Essoten hyväksymä palvelu­seteli­yritys